Van grondwerken tot winddichte ruwbouw

Onze professionele bouwteams nemen uw werf in handen. Dankzij de ruime werfervaring bent u zeker van een vlot bouwproces. We leiden ter plekke alles in goede banen: van grondwerken tot winddichte ruwbouw. Op die manier vloeien alle bouwfasen naadloos in elkaar over: zonder fouten of tijdverlies.

Ergonomie op de werf

Van bij de productie denken we vooruit naar uw werfsituatie. We laden de vrachtwagen zó, dat we op de werf systematisch in de richting van de kraan kunnen bouwen: paneel na paneel. Fouten maken wordt zo onmogelijk. De werf oogt keurig, zonder opslag en afval. Een visitekaartje dat getuigt van professionaliteit en milieubewustzijn.

Comfort in uitvoering

De houten panelen zijn een ergonomisch en arbeidersvriendelijk product. Eén week na de funderingswerken staat er al een waterdichte en winddichte ruwbouw. Installateurs van vloeren, sanitair, keuken kunnen comfortabel aan de slag … beschermd tegen weer en wind. Door de structurele en ordelijke bouwtechniek stijgt bovendien de veiligheid voor iedereen die de werf bezoekt.